Головна Новини Суспільство події Бойовики відкрили вогонь по ділянці розведення сил
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики відкрили вогонь по ділянці розведення сил

Позиції українських військових неподалік Богданівки бойовики обстріляли двічі.

5 березня 2020, 08:16 comments1744
Поділіться публікацією:
Бойовики відкрили вогонь по ділянці розведення сил

Бойовики відкрили вогонь в районі ділянки розведення сил №3 "Богданівка-Петрівське". Про це повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил.

Спровокувати на вогонь у відповідь українських військових бойовики намагалися двічі. Стріляли зі стрілецької зброї, кажуть у штабі. Постраждалих, на щастя, серед українських армійців немає. Вогонь у бік бойовиків вони не відкривали і режим тиші не порушували.

Ділянка "Богданівка-Петровське" була визначена на мирних переговорах у Мінську як третя, де сторони повинні розвести війська. У листопаді 2019-го року сторони відійшли вглиб своїх позицій на кілометр від лінії фронту. Обов'язковою умовою розведення була повна тиша на лінії зіткнення впродовж тижня. У разі серйозних провокацій українські військові обіцяють повернутися на свої старі позиції протягом години. Раніше, нагадаємо, відбулося розведення військ в районі Золотого-4 і Станиці Луганської.

Крім обстрілу в районі Богданівки, українські військові зафіксували ще 4 випадки порушення режиму тиші з боку бойовиків. Ті відкривали вогонь по українських позиціях, в тому числі, і з заборонених Мінськими домовленостями великокаліберних мінометів. Крім того, стріляли з кулеметів і гранатометів.

За минулу добу на фронті було поранено чотирьох українських військових, повідомляють в штабі ООС. Вночі бойовики припинили обстріли. Постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що постпред України в ООН назвав втрати української армії на Донеччині з початку року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!