Головна Новини Суспільство події Контрабанда масок: партію незаконно намагалися вивезти з України в ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Контрабанда масок: партію незаконно намагалися вивезти з України в ЄС

Контрабандисти розпакували в мішки понад 3 з половиною тисячі медичних масок. Але вивезти їх за межі України не встигли.

5 березня 2020, 08:51 comments2232
Поділіться публікацією:








Контрабанда масок: партію незаконно намагалися вивезти з України в ЄС

Партію медичних масок намагалися контрабандою вивезти з України в ЄС. Її зупинили на кордоні з Румунією, йдеться на сайті української Держприкордонслужби.

Гострий дефіцит медичних масок через спалах коронавірусу деякі українці, схоже, вирішили перетворити на бізнес-проект. У спробі хоч якось захиститися від інфекції люди змітають маски з прилавків аптек. І не тільки в Україні. Заробити на цьому і вирішили контрабандисти на Закарпатті.

Партію захисних масок кур'єри повинні були переправити в ЄС через українсько-румунський кордон. Проте, не встигли. Інформатор заздалегідь попередив прикордонників про підготовку операції. Ті посилили патрулювання в так званій "зеленій зоні". І незабаром це дало результати.


"Вночі прикордонники, які патрулювали кордон, виявили в кількох десятках метрів від неї п'ять поліетиленових пакетів. У всіх були одноразові медичні маски", — повідомили в Державній прикордонній службі.

Відкривши пакети, прикордонники нарахували в них 3650 медичних масок. Тепер шукають самих кур'єрів. Судячи зі слідыв від мотоциклетних шин поруч з місцем, де були кинуті мішки, злочинці, побачивши прикордонників, втекли.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, чи можуть захистити медичні маски від коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!