Головна Новини Суспільство події Радикали розстріляли майже сотню учасників акції, серед яких був прем'єр Афганістану
commentss НОВИНИ Всі новини

Радикали розстріляли майже сотню учасників акції, серед яких був прем'єр Афганістану

У Кабулі терористи почали теракт з неймовірного шуму: звук був схожий на удар ракети

6 березня 2020, 16:40 comments2463
Поділіться публікацією:
Радикали розстріляли майже сотню учасників акції, серед яких був прем'єр Афганістану

Сьогодні у столиці Афганістану стався теракт, в результаті якого загинуло, щонайменше, 30 осіб і ще понад 60 борються за своє життя. Про це повідомляє Reuters з посиланням на правоохоронні органи Кабула.

Згідно з останньою інформацією, бойовики обстріляли учасників акції, які прийшли вшанувати пам'ять лідера партії Хебз і-Вахдат — Алі Абдули Мазарі. У 1995-му його взяли в полон і вбили таліби. Гостем церемонії став глава уряду Афганістану Абдулла Абдулла і інші топ-чиновники країни.

Як повідомляють очевидці, терористи почали свою атаку з неймовірного шуму: звук був схожий на удар ракети. Ніхто з політиків не постраждав, в той час, як офіційно повідомляється про загибель 30 людей — мирних жителів. Ще 20 перебувають у критичному стані в лікарнях Афганістану.

Талібан вже зробив офіційну заяву, що до сьогоднішнього теракту відношення не має, адже раніше вони підписали угоду з США про перемир'я.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Єрусалимі неподалік від стін Плачу стався теракт. Як повідомляє видання Jerusalem Post, в групу солдатів, які прийняли присягу і прогулювалися по місту, на великій швидкості влетів автомобіль. Щонайменше 15 людей сильно постраждали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!