Головна Новини Суспільство події «Привітав із 8 березня»: в маршрутці «залицяльник» розбив до крові ніс поліцейської (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Привітав із 8 березня»: в маршрутці «залицяльник» розбив до крові ніс поліцейської (відео)

У Києві чоловік чіплявся до співробітниці поліції в маршрутці, а у відповідь на відмову від «залицянь» нахабних пустив у хід кулаки

7 березня 2020, 12:54 comments2394
Поділіться публікацією:
«Привітав із 8 березня»: в маршрутці «залицяльник» розбив до крові ніс поліцейської (відео)

У Києві напередодні свята 8 березня в маршрутці стався жахливий інцидент: чоловік намагався "залицятися" до дівчини, а почувши відмову – розбив ніс. Постраждалою виявилася співробітниця поліції. Відео НП опублікували в мережі, а правоохоронці вже зайнялися правопорушником.

Як повідомили в Головному управлінні Нацполіціі в Київській області, відкрито кримінальне провадження (ст. 187 ККУ) за фактом розбійного нападу на працівника поліції. Подія сталася вчора, 6 березня, в автобусі маршрутом "Київ-Бровари". Співробітниця поверталася зі святкових заходів з роботи, коли до неї в маршрутці підсів незнайомець. Поводився грубо і нахабно, тому дівчина попросила його "не чіплятися" і пересіла на інше місце. На що "залицяльник" вирішив пустити в хід кулаки: вдарив поліцейську в обличчя, вихопив сумку і на зупинці спробував втекти. Сховатися нападнику не дали небайдужі пасажири. А ще люди допомогли поліцейській, у якій з носа пішла кров.

Повідомляється, що нападником виявився "добре відомий" для керівництва облполіції мешканець Броварів. Раніше він скаржився поліції, що його нібито б'ють битою ексдружина і син. Правда, поліцейські не знайшли підтвердження словами киянина, зате з'ясували, що це сам чоловік не раз піднімав руку на сім'ю.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" вводить поліцейський супровід у поїздах: на яких маршрутах він буде працювати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!