Головна Новини Суспільство події На Донбасі обстріляли житлові будинки
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі обстріляли житлові будинки

Як повідомили в штабі ООС, тільки в березні при так званому перемир'ї на Донбасі загинуло 8 українських військових

11 березня 2020, 09:37 comments1793
Поділіться публікацією:
На Донбасі обстріляли житлові будинки

Сьогодні вранці на Донбасі бойовики знову порушили режим припинення вогню. Як повідомляють жителі тимчасово окупованих територій в соцмережах, бій йшов в районі Горлівки, в результаті чого зруйновані житлові будинки.

Інтернет-користувачі повідомляють про прямі попадання в будівлі, що підтверджує так званий мер Горлівки Іван Приходько. За його словами, снаряди потрапили в будинки по вул. Федосєєва і Нове Шосе.

Інформації про постраждалих в результаті сьогоднішнього обстрілу немає. Але, як повідомили в штабі ООС, тільки в березні при так званому перемир'я загинуло 8 українських військових.

Як раніше повідомляли "Коментарі", сьогодні в Мінську відбудеться зустріч Тристоронньої контактної групи щодо збройних дій на Донбасі. Напередодні президент України Володимир Зеленський заявив, що в рамках цього засідання сторони домовляться з Росією і окупантами про черговий обмін. Глава держави сподівається, що з в'язниць так званих ЛНР і ДНР на свободу вийде більше 200 людей. Крім того, Зеленський сподівається, що сьогодні в Мінську вдасться узгодити на кінець квітня зустріч у "нормандському форматі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!