Головна Новини Суспільство події «Коронавірусна контрабанда»: українець хотів вивезти до Польщі 10 тис. респіраторних масок
commentss НОВИНИ Всі новини

«Коронавірусна контрабанда»: українець хотів вивезти до Польщі 10 тис. респіраторних масок

Прикордонники затримали українця, який зробив «схованку» в авто для контрабандних медичних масок

11 березня 2020, 12:21 comments2190
Поділіться публікацією:
«Коронавірусна контрабанда»: українець хотів вивезти до Польщі 10 тис. респіраторних масок

Прикордонники зупинили українця дорогою до Польщі з чималою партією медичної контрабанди: він намагався перевезти до сусідньої країни більше 10 тис. респіраторних масок. Про це інформує на офіційному сайті Державна прикордонна служба України.

Повідомляється, що контрабандиста затримали у пункті пропуску "Устилуг". Щоби транспортувати маски, він у "Фольксвагені" зробив спеціальну схованку в багажнику. Так, правоохоронці у подвійному днищі багажного відділення іномарки виявили два спеціально виготовлені тайники. Там знаходились одноразові медичні маски у загальній кількості 10 653 штуки. Загальна сума конфіскату склала майже 356 тис. грн. Авто і товар вилучили відповідно до закону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що гострий дефіцит медичних масок через спалах коронавірусу деякі українці, схоже, вирішили перетворити на бізнес-проект. Днями партію медичних масок намагалися контрабандою вивезти з України в ЄС. Її зупинили на кордоні з Румунією. Контрабандисти розпакували в мішки понад 3,5 тисячі медичних масок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!