Головна Новини Суспільство події В Італії жінка змушена жити з тілом чоловіка, який помер від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії жінка змушена жити з тілом чоловіка, який помер від коронавірусу

У місті Боргето-Санто-Спіріто італійка змушена жити з тілом свого чоловіка, який помер від китайської лихоманки. Мер Джанкарло Канепа співчуває, але безсилий

11 березня 2020, 13:25 comments3373
Поділіться публікацією:
В Італії жінка змушена жити з тілом чоловіка, який помер від коронавірусу

В Італії, де зараз вирує коронавірус, стався жахливий випадок. У місті Боргето-Санто-Спіріто місцева мешканка змушена жити з тілом свого чоловіка, який помер від китайської лихоманки. Про це повідомляє CNN з посиланням на мера цього міста.

За інформацією видання, раніше чоловік здав тест на коронавірус, який виявився позитивним. Однак госпіталізувати його не встигли: італієць помер вночі. Тепер же у зв'язку з карантином судмедексперти не можуть забрати його тіло, а медики не дозволяють вдові залишати будинок. Жінка, згідно з протоколом, повинна пробути в ізоляції мінімум два тижні.

За словами мера Джанкарло Канепи, зараз найголовніше для чиновників — вирішити, як допомогти леді, залишилася наодинці з бездиханним тілом чоловіка. Мер каже, що вдова вбита горем, а підтримати її нікому. Поки влада Італії в цьому питанні безсила.

Як повідомляли "Коментарі", з завтрашнього дня в Києві запроваджують особливі заходи у зв'язку з поширенням коронавірусу в Україні. Як заявив мер Віталій Кличко, з 12 березня вони обмежать освітній процес у вишах і школах, а також скасують всі масові заходи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!