Головна Новини Суспільство події Актор з "Кіборгів" закликав українців не боятися коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор з "Кіборгів" закликав українців не боятися коронавірусу

Роман Ясиновський поділився, як живуть французи в умовах карантину

11 березня 2020, 14:26 comments4075
Поділіться публікацією:
Актор з "Кіборгів" закликав українців не боятися коронавірусу

Український актор театру і кіно Роман Ясиновський, який здобув широку славу, завдяки таким фільмам як "Кіборги" і "Крути", закликав українців зберігати холоднокровність в умовах запровадженого карантину з нагоди поширення вірусу COVID-19. Про це артист написав на своїй сторінці в Facebook, перебуваючи у Франції з гастролями.

"На даний момент перебуваю у місті Бордо, Франція з гастролями. Франція на даний момент має 1 784 хворих. Введені невеликі обмеження. Люди інформовані і знають, що робити, жодної людини на вулиці в масці в цьому місті я поки не бачив. Паніки немає, тому що всі знають, що робити далі. Всі розуміють, що найкращий спосіб боротьби з коронавірусом це хороший імунітет", — зазначено в повідомленні.

Ясиновський додав, що не розуміє причин, з яких у Києві та інших українських містах прийнято рішення про запровадження карантинного режиму, що дає людям підстави для паніки.

"Повірте, ніщо так не знищує імунну систему як поширення паніки всередині себе та інших людей", — сказав актор і прикріпив фото зі сцени одного з місцевих театрів, де глядачі в кількості 800 чоловік не піддаються небезпечного впливу, яке охопило більшість країн Європи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про перелік країн, які вже закрили в'їзд для іноземців або ввели жорсткі правила для знаходження на їх території у зв'язку з поширенням коронавіруса.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!