Головна Новини Суспільство події В Одесу приїхав Рабінович: під готелем "Брістоль" зіткнулися активісти і поліція
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесу приїхав Рабінович: під готелем "Брістоль" зіткнулися активісти і поліція

Одеські активісти обурені приїздом лідерів "ОПЗЖ" і намагаються перешкодити проведенню прес-конференції

12 березня 2020, 17:06 comments8504
Поділіться публікацією:
В Одесу приїхав Рабінович: під готелем "Брістоль" зіткнулися активісти і поліція

Сьогодні в центрі Одеси в готелі "Брістоль" повинна пройти таємна прес-конференція лідерів політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадима Рабиновича, Віктора Медведчука та інших. Таємною вона вважається по причині закритого характеру і відсутності анонсів в широкій пресі. Інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook написав одеський активіст Ігор Бею.

Будівля готелю охороняють численні титушки, а порядок на вулиці контролюють співробітники поліції. Нечисленні активісти намагаються прорватися всередину "Брістоля", щоб запобігти початок прес-конференції.

За словами іншого активіста Богдана Осинського, згідно інсайдерської інформації, саме на цій прес-конференції Вадима Рабиновича буде представлений в якості кандидата на главу Одеської міської ради.

"Ця ситуація нагадує 2014 року, коли поліція штовхає і б'є людей, ставши на бік проросійських колаборантів, які забули події 2 травня і знову хочуть вирішувати, які прапори висітимуть в Одесі", — коментує ситуацію автор відео.

Відомо, що на Пушкінській знаходяться представники головних націоналістичних формувань в Одесі, але у кількісному співвідношенні їх значно менше, ніж силових структур, що захищають команду Рабиновича.

Нагадаємо, вчора портал "Коментарі" повідомляв, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запропонував відправити в карантин лідерів партії "Опозиційна платформа — За життя" після того, як вони вирушили до Москви для зустрічі з тамтешнім президентом і депутатами Держдуми.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!