Головна Новини Суспільство події "Б'юті-блогеру" з Росії "замовлений" в'їзд в Україну через спробу обдурити прикордонників
commentss НОВИНИ Всі новини

"Б'юті-блогеру" з Росії "замовлений" в'їзд в Україну через спробу обдурити прикордонників

Росіянка прибула в аеропорт "Бориспіль" з новим паспортом, приховуючи своє перебування в анексованому Криму

12 березня 2020, 21:24 comments2291
Поділіться публікацією:
"Б'юті-блогеру" з Росії "замовлений" в'їзд в Україну через спробу обдурити прикордонників

Російську "б'юті-блогершу" вже другий раз за останні місяці не пустили в Україну прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ". Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Так, за інформацією від прес-служби стало відомо, що дівчина прибула з Мінська в аеропорт "Бориспіль". Під час прикордонного контролю прикордонники встановили, що наприкінці минулого року вона вже прилітала в Україну, і за незаконне відвідування тимчасово окупованій території АР Крим у 2018 році їй було заборонено в'їзд на територію нашої країни терміном на три роки. Проте росіянка вирішила проявити впертість і ще раз перевірити пильність українських прикордонників.

Росіянка замінила старий паспорт на новий, сподіваючись, що чисті сторінки документа без відмітки про заборону в'їзду допоможуть їй перетнути український кордон.

"Таку спробу обійти закон ми виявили відразу, оскільки на неї спрацювала інформація з бази даних. На питання, чому вона замінила паспорт, росіянка повідомила, що його нібито з'їв собака", — зазначено в повідомленні.

Через те, що громадянка Росії злісно ухиляється від дотримання українських законів і постанови про заборону на в'їзд в Україну до 2022 року, було прийнято рішення про продовження строку для росіянки ще на 10 років.

Прикордонна служба не повідомляє імені порушниці, але за інсайдерською інформацією мова йде про широко відомої у вузьких колах Наталії Краснової, яка повинна була взяти участь у світському вечорі в київському "Будинку кіно".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв. що із-за введеного в країні карантину не будуть працювати ряд КПВВ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!