Головна Новини Суспільство події У центрі Києва сталася стрілянина: жінка відкрила вогонь по колишньому чоловікові
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Києва сталася стрілянина: жінка відкрила вогонь по колишньому чоловікові

У Києві на Печерську жінка поранила екс-чоловіка і втекла з місця злочину

13 березня 2020, 10:43 comments1880
Поділіться публікацією:
У центрі Києва сталася стрілянина: жінка відкрила вогонь по колишньому чоловікові

Вчора в центрі Києва сталася стрілянина. Як повідомляють "Факти", по вул. Генерала Алмазова на Печерську близько 22:00 жінка дістала пістолет і вистрілила в чоловіка, який їй доводиться колишнім.

За наявними даними, куля потрапила в ліве стегно, тому очевидці викликали швидку і поліцейських. Як вдалося з'ясувати, між екс-подружжям виник конфлікт, тому жінка дістала травматичну зброю. Вистріливши, вона втекла з місця події, а її колишнього чоловіка відвезли в лікарню.
Як раніше повідомляли "Коментарі", в лікарні Харкова доставили чоловіка з вогнепальними пораненнями, який перебуває після операції у важкому стані. Виявилося, що той став жертвою копів. Екіпаж поліції отримав орієнтування щодо водія у стані алкогольного сп'яніння та намагався зупинити Subaru Forester. Водій не хотів зупинятися на вимогу правоохоронців і порушував ПДР. Машина нібито зупинилася в полі під Харковом. Коли до авто підійшов командир роти, водій спробував здійснити на нього наїзд. Поліцейський у відповідь нібито тричі вистрілив у сторону автомобіля. Дві кулі потрапили в пасажира, який перебував на задньому сидінні машини. Автомобіль та водія затримали біля лікарні, куди останній доставив потерпілого. У поліцейського діагностували забій середньої третини правого стегна. У пасажира — два вогнепальних поранення правої лопатки і попереку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!