Головна Новини Суспільство події У Харкові сталася масова бійка і поножовщина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові сталася масова бійка і поножовщина

В результаті події в Харкові ножове поранення отримав 24-річний іноземець

13 березня 2020, 13:40 comments3490
Поділіться публікацією:
У Харкові сталася масова бійка і поножовщина

Увечері 12 березня в Харкові на вул. Чичибабіна сталася масова бійка. Про це розповіли в прес-службі ГУНП в Харківській області. В результаті події ножове поранення отримав 24-річний іноземець, якого доставили в лікарню.

Повідомлення про бійку між групою молодих людей надійшло в Шевченківський відділ поліції в 21:47. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група і керівництво відділу. Встановлено, що біля одного з кафе стався конфлікт між невідомими чоловіками. В результаті події один з учасників отримав тілесні ушкодження. За адресою поліцейські виявили і вилучили речові докази — гільзи з газового пістолета.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років. Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють всі обставини та осіб, причетних до конфлікту.

Як раніше повідомляли "Коментарі", вчора в центрі Києва сталася стрілянина. По вул. Генерала Алмазова на Печерську близько 22:00 жінка дістала пістолет і вистрілила в чоловіка, який їй доводиться колишнім чоловіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!