Головна Новини Суспільство події Відеофакт: сумчанин танцював на машині копів, тепер йому загрожує арешт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: сумчанин танцював на машині копів, тепер йому загрожує арешт

У Сумах хлопець танцював на даху поліцейського авто і потрапив на відео

14 березня 2020, 16:24 comments2516
Поділіться публікацією:








Відеофакт: сумчанин танцював на машині копів, тепер йому загрожує арешт

У Сумах кілька хлопців відзначилися за танці на поліцейському авто. Інцидент з вулиці зафіксували камери відеоспостереження, а також відеореєстратор автівки. Про це повідомляє облуправління Нацполиції.

Так, поліція охорони прибула на спрацювання кнопки "Терміновий виклик" на одному з центральних універмагів міста. Службове авто поліцейські припаркували біля входу до будівлі, але коли повернулися – авто було брудне і пошкоджене. Виявилося, що поки правоохоронці працювали, їх транспорт перетворився на "танцпол".


Як показали записи відеореєстратора машини і камер відеоспостереження, автівка привернула увагу кількох молодих людей. Один з них спочатку фотографувався в авто, а потім інший заліз на дах і став танцювати. Ще один з хлопців знімав "тусовку" на телефон. Головного танцюриста поліція вже затримала. Йому загрожує до 5 років обмеження волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що в мережі з'явилося відео напівголих танців в Херсонській ОДА напередодні 8 березня. Глава відомства на "святі життя" не був присутній, але в перший же робочий день заявив про звільнення організаторів еротичного шоу в сесійній залі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!