Головна Новини Суспільство події Автомобіль влетів в мінімаркет біля Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

Автомобіль влетів в мінімаркет біля Дніпра

Двоє з автомобіля, який на швидкості влетів в мінімаркет, у важкому стані в лікарні.

16 березня 2020, 10:12 comments2729
Поділіться публікацією:
Автомобіль влетів в мінімаркет біля Дніпра

У Дніпропетровській області вночі автомобіль на швидкості влетів в мінімаркет. Постраждали двоє — повідомляють журналісти місцевих видань, посилаючись на дані правоохоронців.

Аварія сталася вночі неподалік Новомосковська в селищі Новоселівка. Це автомобільна траса М-04. Іномарка Scoda Octavia протаранила місцевий мінімаркет "Маяк", який знаходився на узбіччі. Що саме сталося з'ясовуватимуть поліцейські. Поки офіційна версія така: водій не впорався з керуванням, злетів з дороги і в'їхав на швидкості в магазин. Медики швидкої допомоги забрали в лікарню і самого водія і пасажира, який знаходився на передньому сидінні. Обидва в тяжкому стані. З машини діставати їх довелося рятувальникам, оскільки передня частина іномарки була сильно понівечена. Пасажир і водій, буквально, виявилися в пастці і не змогли самостійно вибратися назовні.

Рахувати збитки доведеться і власникам магазину. Машина влетіла в стіну, залишивши в ній величезну діру. Розлетілися також вікна. Частково пошкоджено товар магазину. Хто буде відшкодовувати збитки стане ясно, коли правоохоронці встановлять точну причину аврії.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про найбільшу автомобільну аварію в світі, яка сталася в Канаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!