Головна Новини Суспільство події Українські копи почали полювання на користувачів, які запускають інформаційні "качки" про пандемію
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські копи почали полювання на користувачів, які запускають інформаційні "качки" про пандемію

Стосовно мешканця Чернівецької області вже склали протокол за поширення неправдивої інформації про коронавірус в соцмережах

16 березня 2020, 12:40 comments3426
Поділіться публікацією:
Українські копи почали полювання на користувачів, які запускають інформаційні "качки" про пандемію

У зв'язку із збільшенням кількості повідомлень про коронавірус в Україні, які не відповідають реальності, правоохоронці почали виявляти тих, хто запускає інформаційні "качки". Так, стосовно мешканця Чернівецької області вже склали адмінпротокол за поширення неправдивої інформації про пандемію в соцмережах.
Згідно з інформацією правоохоронців, під час моніторингу інтернету правоохоронців зацікавили публікації 38-річного українця, який розміщував на своїх сторінках пости з брехливою статистикою про нібито захворілих і померлих від COVID-19 співвітчизників. За поширення неправдивих чуток чоловікові загрожує від 255 гривень штрафу або місяць громадських робіт з відрахуванням 20% від його зарплати.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Солт-Лейк-Сіті (Юта, США) можливих злочинців попросили не скоювати злочини і піти в карантин через COVID-19. Таке звернення копи зробили у своєму Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!