Головна Новини Суспільство події У Європі назвали можливе джерело COVID-19: бармен міг заразити тисячі осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Європі назвали можливе джерело COVID-19: бармен міг заразити тисячі осіб

Чоловік був заражений, але працював на курорті в Австрії, де відпочивали тисячі туристів з Ісландії, Німеччини, Данії, Норвегії, Швеції

18 березня 2020, 14:50 comments6508
Поділіться публікацією:
У Європі назвали можливе джерело COVID-19: бармен міг заразити тисячі осіб

У Європі назвали можливий осередок поширення COVID-19 в країнах ЄС. Як повідомляє видання Der Spiegel, у співробітника одного з барів на гірськолижному курорті Ішгль в Австрії знайшли коронавірус. І саме від нього могли інфікуватися туристи зі всієї Європи.

Згідно з інформацією видання, у момент, коли чоловік був заражений і ще працював на курорті, там відпочивали тисячі людей з Ісландії, Німеччини, Данії, Норвегії, Швеції та інших країн. Вони могли заразитися і привезти вірус до себе на батьківщину.

Повідомляється, що цей курорт закрився лише в минулі вихідні. В результаті, на карантин відправили більше тисячі іноземців.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Італії та Іспанії, де вирує коронавірус, з'явилося правило "1 метра" і тупіт в знак подяки. В умовах жорсткого карантину медики вирішують, кому надавати допомогу, а деякі вмирають, прощаючись з рідними по Skype.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!