Головна Новини Суспільство події Ще в одній області в Україні підтвердили два випадки зараження коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще в одній області в Україні підтвердили два випадки зараження коронавірусом

Люди, у яких підтвердили коронавірус, знаходяться в ізоляції

19 березня 2020, 20:17 comments4052
Поділіться публікацією:
Ще в одній області в Україні підтвердили два випадки зараження коронавірусом

Перші так випадку зараження коронавірусом лабораторно підтвердили в Дніпропетровській області. Обидва хворих зараз знаходяться під наглядом лікарів. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор".

Наголошується, що люди, у яких підтвердився діагноз, нещодавно повернулися з-за кордону. В даний момент вони себе добре почувають, знаходяться у стабільному стані і їм надають всю можливу допомогу.

Крім того, зараз з'ясовується, з ким контактували заражені коронавірусом, цих людей також потрібно ізолювати.

Всього в Дніпропетровській області, за даними видання, сьогодні вранці було 9 чоловік з підозрою на коронавірус, які знаходяться в одній з обласних госпітальних баз, визначених місцевою владою. Всього в області визначили дві госпітальні бази: Дніпровська міська лікарня № 21 та Криворізька інфекційна лікарня, які можуть одночасно розмістити 430 осіб.

Раніше "Коментарі" писали, що мер Житомира Сергій Сухомлин розповів про першому підтвердженому разі коронавіруса у своєму місті. За словами градоначальника, який звернувся до людей по відео, Covid-19 виявили в крові 56-річного чоловіка, який недавно прилетів з Австрії. За словами мера, стан хворого в нормі, він госпіталізований. Як відомо, раніше Covid-19 виявили у 71-річної жительки Житомирської області. На жаль, вона померла після шпиталізації. Станом на 19 березня, у МОЗ підтвердили 18 випадків коронавірусу в Україні, два з яких — летальні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!