Головна Новини Суспільство події Пасажирський бунт: на Хмельниччині маршрутку закидали камінням
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажирський бунт: на Хмельниччині маршрутку закидали камінням

Після того, як пасажири закидали маршрутку камінням, перевізник відмовився виходити в рейс.

20 березня 2020, 13:54 comments5457
Поділіться публікацією:
Пасажирський бунт: на Хмельниччині маршрутку закидали камінням

На Хмельниччині пасажири закидали камінням маршрутку. Збунтувалися люди, коли водій відмовився пускати в салон більше 10 осіб. Про це розповів керівник Кам'янець-Подільської райдержадміністрації Анатолій Бернашевський.

Все сталося в селі Довжок близько восьмої ранку. Маршрутка повинна була їхати в Кам'янець-Подільський, але бажаючих їхати виявилося більше, ніж дозволено перевозити. Нагадаємо, через карантин в Україні ввели обмеження — в маршрутках дозволено перевозити не більше 10-ти пасажирів і всі вони повинні бути в масках. Водій не став порушувати вимогу, за що і поплатився. Пасажири, які залишилися стояти на зупинці, збунтували. У маршрутку полетіло каміння. На щастя, ні інші пасажири, ні сам водій не постраждали. А ось на корпусі машини є пошкодження, до того ж, розбиті кілька вікон. Варто зазначити, що автобуси на цьому маршруті ходять з інтервалом приблизно 5 хвилин.

Водій маршрутки звертатися в поліцію не став, а ось перевізник хоче прибрати свої автобуси з цього рейсу.

"Перевізник виконує постанову уряду. Але так як люди відреагували неадекватно, він вирішив зняти всі свої автобуси з маршруту", говорить Бернашевський.

Відзначимо також, що починаючи з 20 березня на час карантину в самому Хмельницькому вирішили скасувати пільги в громадському транспорті, щоб люди, по можливості, користувалися ним рідше. В першу чергу, йдеться про літніх людей.

"Коментарі" також розповідали про те, як бунтують пасажири в Харкові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!