Українка у Варшаві через відмову повернути її на батьківщину розбила поліцейське авто і вдарила копа

У столиці Польщі 23-річна мешканка України вимагала депортувати її і вчинила злочин

У Польщі затримали 23-річну українку, яка через відмову повернути її на батьківщину розбила поліцейське авто і вдарила копа. Про це повідомляє прес-служба відділення поліції у Варшаві.

Як кажуть правоохоронці, дівчина прийшла у відділення і вимагала депортувати в Україну, на що отримала відмову: мовляв, у Варшаві вона знаходиться легально, і при даних обставинах їй допомогти не можуть. Не допомогла їй і втрата паспорта. Розлютившись на правоохоронців, дівчина вийшла на вулицю і кинула в поліцейське авто бляшаним сміттєвим контейнером. Побачивши це, жінка-поліцейський зажадала припинити настільки агресивні дії, за що українка вдарила її в обличчя і спробувала втекти.

В результаті, хуліганку затримали. Замість повернення в Україну їй загрожує до 5 років в'язниці.

Нагадаємо, днями відомий актор Шон Бін, який зіграв Боромира в кінотрилогії "Володар кілець" і Еддарда Старка в телесеріалі "Гра престолів", опинився в центрі скандалу. Пасажири рейсу "Ванкувер - Лондон" масово скаржилися на те, що актор дуже бурхливо з'ясовував стосунки з дружиною: скандал нібито закінчився тим, що у п'яту дружину Біна Ешлі Мур полетів келих.