Головна Новини Суспільство події Інфікована COVID-19 українка намагалася покинути аеропорт після поставновки діагнозу
commentss НОВИНИ Всі новини

Інфікована COVID-19 українка намагалася покинути аеропорт після поставновки діагнозу

Вчора одна з прилетівших в Україну, у якої знайшли коронавірус прямо в аеропорту, намагалася самовільно покинути "Бориспіль"

24 березня 2020, 11:20 comments3126
Поділіться публікацією:
Інфікована COVID-19 українка намагалася покинути аеропорт після поставновки діагнозу

Додому з-за кордону продовжують повертатися українці, і у деяких пасажирів коронавірус діагностують прямо в аеропорту. Як повідомили в Держприкордонслужбі, вчора одна з інфікованих COVID-19 жінок після постановки діагнозу прямо в аеропорту намагалася самовільно покинути "Бориспіль".
У ДПСУ кажуть, що тільки за минулу добу прикордонники разом з медиками провели температурний скринінг понад 10,7 тисячі осіб, що погодилися на самоізоляцію. Тим, у кого температура була підвищена, робили експрес-тести на коронавірус. У одного з пасажирів результат виявився позитивним, однак вона проігнорувала вимогу медиків і намагалася пройти лінію паспортного контролю, щоб вийти з аеропорту. В результаті роз'яснювальної роботи жінку вдалося госпіталізувати. Втім, прикордонники кажуть, що такий випадок — швидше рідкість. Найчастіше ті, хто підозрює у себе COVID-19, самі повідомляють про це.
Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України опублікувало останні дані за статистикою захворювань коронавірусом. Так, станом на 10 ранку 24 березня, в Україні лабораторно підтвердили 84 випадки зараження COVID-19, від хвороби померли троє громадян, одужав один.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!