Головна Новини Суспільство події Під Києвом в покинутому будинку культури розливали "антисептик"
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом в покинутому будинку культури розливали "антисептик"

Поліцейські встановлюють усіх причетних до незаконного бізнесу, а також постачальників контрафактної сировини та канали збуту "антисептика"

25 березня 2020, 14:45 comments2605
Поділіться публікацією:
Під Києвом в покинутому будинку культури розливали "антисептик"

Поки з аптек тимчасово зникли антисептичні засоби, деякі організували бізнес з виробництва дезінфікуючих засобів для рук. Про це повідомляють в облуправлінні поліції Київщини, співробітники якого накрили цех з виробництва "антисептиків".
За інформацією правоохоронців, свою діяльність зловмисники організували в покинутому будинку культури села Козаровичі. Копи виявили цистерни з різними рідинами, обладнання для приготування суміші, етикетки і готову продукцію. В лабораторії знаходилося дві людини, яких затримали.
Зараз поліцейські встановлюють усіх причетних до незаконного бізнесу, а також постачальників контрафактної сировини та канали збуту "антисептика". Триває досудове розслідування.

picture

picture

Як раніше повідомляли "Коментарі", поки в світі вирує пандемія коронавірусу і мільйони людей змушені звикати до нових реалій життя в чотирьох стінах, щоб уберегти себе від Covid-19, сьогодні провінція Хубей знімає жорсткий карантин. Ми поспілкувалися з одним з 11 українців, які провели під замком більше двох місяців, закликаючи президента Володимира Зеленського та МЗС України повернути їх додому. Втім, як розповів нам В'ячеслав Усов з Одеси, тепер, коли Китай став більш безпечним, а в Україні всі тільки починається, плани змінилися.

Поліція Київщини виявила підпільний цех з виготовлення контрафактних антисептиків

Майнові злочини

Незаконну діяльність зловмисники організували у закинуто сільському будинку культури у селі Козаровичі. Із приміщення слідчі вилучили розфасовану у пластикові ємності "готову" продукцію, бочки із рідиною, схожою на спирт, блокноти із записами пропорцій для виготовлення "антисептику", етикетки, підготовлену для розливу тару.

Виявили підпільний цех поліцейські групи реагування Вишгородського району. Оглянувши приміщення колишнього будинку культури, правоохоронці помітили в одній із кімнат лабораторію.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час проведення невідкладного обшуку поліцейські виявили пластикові цистерни з різними рідинами, обладнання для виготовлення дезінфікуючого засобу, різні ємкості та етикетки на розфасовану "готову" продукцію.

На момент виявлення підпільного цеху там перебувало двоє осіб. Їх доставили до відділу поліції.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за 1 ч.. ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановлять коло зловмисників, причетних до організації підпільного бізнесу, шляхи походження контрафактної сировини та спосібі збуту "готової" продукції.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov.ua/ua/news/majnovi-zlochini/policziya-kijivshhini-viyavila-pidpilnij-czex-z-vigotovlennya-kontrafaktnix-antiseptikiv/



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!