Головна Новини Суспільство події Біля берегів Криму впав російський винищувач
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Криму впав російський винищувач

Російський винищувач Су-27 впав в море недалеко від окупованої Феодосії.

26 березня 2020, 08:41 comments2177
Поділіться публікацією:
Біля берегів Криму впав російський винищувач

Біля берегів окупованого Криму зазнав аварії російський Су-27. Винищувач впав в море недалеко від Феодосії. Про це повідомляють російські інформаційні агенції з посиланням на Міністерство оборони РФ.

Російський військовий літак розбився за півсотні кілометрів від окупованої Феодосії. Він впав прямо в Чорне море. Буквально відразу ж там зафіксували сигнал, який подав аварійний маяк. На допомогу пілоту поспішили дві одиниці авіатехніки: вертоліт Мі-8, а також літак Ан-26. Вони повинні були відшукати місце, де впав винищувач. Однак, це виявилося нелегко. Погода пошукам ніяк не сприяла. На допомогу авіаційній техніці відправили ще й кілька кораблів, зокрема, судно Чорноморського флоту. Також було задіяно кілька цивільних кораблів, які перебували поблизу передбачуваного місця аварії.

Відомо, що після краху льотчикові вдалося катапультуватися. Але поки ні його, ні сам винищувач виявити не вдалося. Пошуки будуть продовжувати.

Російський військовий винищувач Су-27 впав в море під час планового польоту ввечері, коли було вже темно. Що саме сталося — поки не ясно.

Літаки Су-27 — це частина чергових сил протиповітряної оборони Росії, які базуються, в тому числі, і в окупованому Криму. Вони можуть вести ближній або дальній повітряний бій і знищувати, наприклад, безпілотники противника.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Індії в річку впав весільний автобус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!