Головна Новини Суспільство події Шоста смерть і інфіковані COVID-19 медики: коронавірус в Україні набирає обертів
commentss НОВИНИ Всі новини

Шоста смерть і інфіковані COVID-19 медики: коронавірус в Україні набирає обертів

У МОЗ повідомляють про 145 випадків COVID-19 в Україні

26 березня 2020, 09:25 comments6485
Поділіться публікацією:
Шоста смерть і інфіковані COVID-19 медики: коронавірус в Україні набирає обертів

В Україні помер п'ятий чоловік, у якого діагностували коронавірус. У МОЗ кажуть про те, що в Івано-Франківській області померла жінка, яку у важкому стані госпіталізували напередодні. Через добу її не стало.

Медики кажуть, що в лікарні залишається чоловік покійної, у якого також виявили COVID-19. Чоловік перебуває в стані середньої тяжкості.

Крім того, мер Конотопа Артем Семеніхін повідомив про смерть 76-річної місцевої мешканки, яка також була інфікована коронавірусом. Однак чи пов'язаний летальний випадок з COVID-19, ще належить встановити.

Тим часом у Тернопільській області, де стався летальний результат, за минулу добу коронавірусом заразилися 4 медика. Всього ж на даний момент відомо про 145 випадків COVID-19 в Україні. Якщо причина смерті від вірусу у мешканки Конотопа підтвердиться, це буде шостий фатальний випадок у нашій країні. У минулу добу діагноз "коронавірус" виявили у 32 осіб.

Нагадаємо, українцям, які зараз залишаються за кордоном, дали на повернення додому два дні. Після цього — 28 березня у суботу — Україна повністю закриває небо, зупиняє міжнародні автобусні та ж/д перевезення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!