Головна Новини Суспільство події У Новій Зеландії терорист зробив зізнання у вбивстві 50 мусульман і замах на життя 40 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Зеландії терорист зробив зізнання у вбивстві 50 мусульман і замах на життя 40 людей

Австралієць Брентон Таррант, якого затримали за підозрою в теракті в мечетях Нової Зеландії, визнав свою провину через рік після масового вбивства півсотні людей

26 березня 2020, 10:50 comments1782
Поділіться публікацією:
У Новій Зеландії терорист зробив зізнання у вбивстві 50 мусульман і замах на життя 40 людей

29-річний австралієць Брентон Таррант, якого затримали за підозрою в теракті в мечетях Нової Зеландії, визнав свою провину. Чоловік розстріляв 51 людину і вчинив замах на вбивство ще 40-ка, передає New Zealand Herald з посиланням на місцевих правоохоронців.

Стрілянина сталася 15 березня минулого року в двох мечетях міста Крайстчерч, де Таррант відкрив стрілянину з автомата по людям. Причому теракт 17 хвилин транслювався в прямому ефірі, а після — розійшовся по Мережі. На автоматі австралієць написав ім'я українця Павла Лапшина, якого звинуватили у підготовці терактів у Великобританії.

Через рік на позачерговому засіданні Високого суду в Крайстчерчі чоловік нарешті визнав те, що один розстріляв 51 мусульманина і поранив ще 40 осіб. Вирок Тарранту винесуть найближчим часом.

picture

Нагадаємо, у США в штаті Міссурі за звинуваченням у тероризмі заарештували 26-річного Коді Пфістера, який облизував продукти в супермаркеті. Так званий терорист робив це на очах інших зі словами: “Так хто боїться коронавірусу!"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!