Головна Новини Суспільство події Медики в глухому куті: померла від коронавірусу школярка у Франції не входила ні в одну групу ризику
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики в глухому куті: померла від коронавірусу школярка у Франції не входила ні в одну групу ризику

16-річна Жюлі А., яка стала першою неповнолітньої жертвою COVID-19 у Франції, померла через кілька годин після госпіталізації

27 березня 2020, 16:35 comments18809
Поділіться публікацією:
Медики в глухому куті: померла від коронавірусу школярка у Франції не входила ні в одну групу ризику

У Франції від коронавірусу померла 16-річна школярка, яка не входила ні в одну з груп ризику COVID-19. Про це повідомляє RFI.
За даними паризьких медиків, у Жюлі А., яка стала першою неповнолітньої жертвою COVID-19 у Франції, минулого тижня з'явився невеликий кашель. Батьки лікували симптом з допомогою сиропів та інгаляцій, проте дівчинці через пару днів стало важко дихати. Жюлі госпіталізували: в лікарні їй зробили кілька експрес-тестів на коронавірус, які показали його відсутність у крові. Однак незабаром був готовий лабораторний аналіз, який демонстрував зворотне. До вечора стан Жюлі погіршився. Незважаючи на те, що її підключили до апарату штучної вентиляції легенів, юна француженка померла через кілька годин. Медики кажуть, що проблем зі здоров'ям у загиблої не було.
Нагадаємо, вчені Імперського коледжу в Лондоні зробили сміливий прогноз щодо летальних випадків, викликаних COVID-19. Якщо уряд країн, де зараз поширюється коронавірус не вживатиме необхідних заходів, від ускладнень пневмонії може померти 40 мільйонів чоловік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!