Головна Новини Суспільство події "Венедиктова чинить тиск на батька Каті Гандзюк", - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

"Венедиктова чинить тиск на батька Каті Гандзюк", - джерело

Генпрокурор Ірина Венедиктова звільнила єдиного прокурора по справі Каті Гандзюк, Віктора Трепака, який почав об'єктивно розслідувати це вбивство заплутане

29 березня 2020, 16:43 comments2283
Поділіться публікацією:
"Венедиктова чинить тиск на батька Каті Гандзюк", - джерело

Батько відомої херсонської активістки Катерини Гандзюк, померла від численних опіків після замаху, Віктор, заявив, що піддався психологічній атаці з боку нового генерального прокурора Ірини Венедиктової. Про це повідомляється на офіційній сторінці проекту "Хто вбив Катю Гандзюк?" на Facebook.

Відомо, що, зайнявши свій пост, Венедиктова відправила у відставку херсонського прокурора Віктора Трепака, який реально займався розкриттям цього вбивства і збором доказів проти потенційних вбивць Гандзюк, в тому числі і Владислава Мангера, голови облради Херсона, якого офіційно підозрюють у замовленні замаху на життя активістки.

"Замість вибачень і спроб зрозуміти свої помилки Венедиктова дала команду обласному прокурору Херсонської області терміново везти батька Катерини в Київ, на зустріч з нею і народними депутатами. Везти, щоб негайно прикритися їм від критики. Типу, "Дивіться, ми зустрічаємося, а значить все нормально!" відзначається в повідомленні, також зазначивши, що за інформацією інсайдерів, Мангер в цей час "швидко знайшов вихід на нове керівництво ГПУ і активно готується реально зруйнувати справу".

Також активісти, які з 2018 року уважно стежать за розслідуванням цієї справи розповідають, що Венедиктова і нові прокурори у справі Гандзюк не бажають зустрічатися з адвокатами сім'ї потерпілої, а воліють спілкуватися віч-на-віч" тільки з одним батьком загиблої Каті. Таким чином і сам батько Каті, і спостерігачі переконані, що на Віктора Гандзюка чиниться тиск з боку правоохоронної системи.

"Таким же безпідставним тиском вже намагався свого часу займатися колишній генеральний прокурор Юрій Луценко в інтересах колишнього президента Петра Порошенка. Луценко через підлеглих також змушував батька Каті зустрічатися без адвокатів для вирішення якихось проблем. Луценко також отримував численні відмови, але місяцями продовжував тиснути і домовлятися з різними представниками Херсонського криміналу і їх оточення. І нарешті закінчив свою політичну кар'єру", — зазначають лідери руху "Хто вбив Катю Гандзюк".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адвокати сім'ї Катерини Гандзюк безуспішно намагалися поспілкуватися з підозрюваними у справі про її вбивство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!