Головна Новини Суспільство події В мерії Запоріжжя СБУ проводить обшуки
commentss НОВИНИ Всі новини

В мерії Запоріжжя СБУ проводить обшуки

Обшуки проходять в кабінеті і квартирі заступника мера Запоріжжя Сергія Мішка

30 березня 2020, 11:59 comments2924
Поділіться публікацією:
В мерії Запоріжжя СБУ проводить обшуки

Вранці 30 березня співробітники СБУ проводять обшуки в кабінетах і за місцем проживання заступника мера Запоріжжя Сергія Мішка та начальника управління земельних ресурсів Юлії Сколибог. Про це повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на депутата Запорізької міськради Віталія Рябцева та представника СБУ Олену Гитлянскую.

"Обшуки тривають. Вони тільки почалися, тому деталі пізніше. Йдеться про махінації з комунальною землею, і там порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання повноваженнями)", — зазначено в повідомленні.

За словами Рябцева, мова йде про корупційну схему, яка відбулася більше року тому. Близько 60 дуже великих ділянок землі в Запоріжжі були передані орендарям за заниженою вартістю. Збитки державі склали близько 70 мільйонів гривень.

Депутат додав, що перед тим, як документи йшли на сесію міськради, одна з фірм проводила оцінку цієї землі і сильно занижувала її вартість.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про скорочення у витратах бюджету, які планує сьогодні провести Верховна Рада у зв'язку з пандемією коронавіруса, яка торкнулася практично всі галузі економіки в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!