Головна Новини Суспільство події У Києві загорілася лікарня
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві загорілася лікарня

Пацієнтів з лікарні, яка горіла в Києві, довелося терміново евакуювати.

31 березня 2020, 09:02 comments1831
Поділіться публікацією:
У Києві загорілася лікарня

У Києві загорілася лікарня. Пацієнтів довелося терміново евакуювати. Про це повідомляє прес-служба ДСНС столиці на своїй сторінці в Facebook.

Займання сталося пізно ввечері. Пожежників викликали працівники лікарні, які побачили вогонь на першому поверсі чотириповерхової будівлі. Людей довелося терміново з приміщення евакуювати. З будівлі вивели, зокрема, 13 пацієнтів. Ніхто з них не постраждав. Всіх перевели тимчасово в сусідній корпус, де вони перебували до повної стабілізації ситуації.

Незабаром з'ясувалося, що загорілося приміщення, де розташована електрощитова. Що саме сталося будуть розбиратися експерти.

Пожежу гасили 25 рятувальників. Досить швидко їм вдалося полум'я локалізувати. Завдяки цьому, вогонь не встиг перекинутися на інші приміщення. А вже менш ніж за годину його вдалося загасити повністю. Незабаром після цього в лікарні повністю відновили і подачу електроенергії, після чого лікарня змогла повернутися до звичайного режиму роботи. Пацієнтам, які були евакуйовані на час гасіння пожежі, дозволили повернутися в свої палати.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що в Києві горів хімічний завод.

Фото: Facebook / ГУ ДСНС у м.Києві



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!