Головна Новини Суспільство події П'яний поліцейський скоїв смертельне ДТП у Кіровоградській області: загинула 19-річна дівчина
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яний поліцейський скоїв смертельне ДТП у Кіровоградській області: загинула 19-річна дівчина

Поліцейський під «градусом» влаштував смертельне ДТП у Кіровоградській області

31 березня 2020, 14:38 comments4991
Поділіться публікацією:
П'яний поліцейський скоїв смертельне ДТП у Кіровоградській області: загинула 19-річна дівчина

На Кіровоградщині поліцейський у стані алкогольного сп'яніння скоїв смертельне ДТП, загинула пасажирка авто. Про це інформує Державне бюро розслідувань на офіційному сайті.

Так, 31 березня 24-річний працівник одного з відділень Долинського відділу поліції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області, будучи під "градусом", сів за керм Ford та врізався у дерево. Унаслідок зіткнення 19-річна пасажирка від отриманих травм загинула на місці аварії. Водія госпіталізовано до лікарні.

Розпочато досудове розслідування за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортом на строк до 3 років або без такого.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що п'яні поліцейські в Миколаєві хотіли помочитися біля чужого авто. В цей час власник авто знаходився на балконі власної квартири і зробив поліцейським зауваження. На що копи почали нецензурно лаятися, а потім влаштували стрілянину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!