Головна Новини Суспільство Кримінал П'яні поліцейські в Миколаєві хотіли помочитися біля чужого авто, а потім влаштували бійку зі стріляниною
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яні поліцейські в Миколаєві хотіли помочитися біля чужого авто, а потім влаштували бійку зі стріляниною

У Миколаєві поліцейські «під градусом» хотіли справити нужду біля машини жителя, у відповідь на зауваження власника влаштували бійку зі стріляниною

24 березня 2020, 16:06 comments2992
Поділіться публікацією:
П'яні поліцейські в Миколаєві хотіли помочитися біля чужого авто, а потім влаштували бійку зі стріляниною

У Миколаєві поліцейські влаштували бійку і стріляли в місцевого жителя, повідомляє Державне бюро розслідувань.

Так, увечері 21 березня інспектор і старшина роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, будучи в стані алкогольного сп'яніння, вирішили справити нужду біля автомобіля. В цей час власник авто знаходився на балконі власної квартири і зробив поліцейським зауваження. На що копи почали нецензурно лаятися. Чоловік вирішив вийти на вулицю, після чого конфлікт переріс у бійку. Повідомляється, що один з правоохоронців зробив у чоловіка три постріли з травматичної зброї. В результаті стрілянини у жителя кілька вогнепальних поранень та забій голови.

Копам інкримінують хуліганство (ч. 4 ст. 296 ККУ). Повідомляється, що правоохоронцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Росії два поліцейських – дівчина і хлопець – вирішили "заселфитися" на тлі трупів у морзі. Подібна фотокартка коштувала копам посад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!