Головна Новини Суспільство події В Одеській області в багажнику "евробляхи" знайшли викрадену людину
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області в багажнику "евробляхи" знайшли викрадену людину

У Подільському районі Одеської області поліцейські зупинили "Форд" на єврономерах, в багажнику якого був зв'язаний чоловік

2 квітня 2020, 09:10 comments1946
Поділіться публікацією:
В Одеській області в багажнику "евробляхи" знайшли викрадену людину

В Одеській області викрали людину. Як повідомляє сайт "Думська" з посиланням на джерела в правоохоронних органах, у вівторок у Подільському районі поліцейські зупинили "Форд" на єврономерах, в багажнику якого був зв'язаний чоловік.
За інформацією ЗМІ, викраденим виявився 24-річний хлопець, якого силою заштовхали в авто і зв'язали нібито через борг в 4500 доларів. У салоні "евробляхи" перебувало п'ятеро чоловіків, яких затримали на місці. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу стосовно викрадачів і за якими статтями буде відкрито кримінальне провадження.
Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Чикаго співробітники ФБР розкрили резонансне викрадення немовляти, яке сталося 55 років тому. У 1964 році в одній з лікарень стався злочин: під виглядом медсестри в палату до породіллі увійшла невідома, яка забрала немовля із собою. На пошуки новонародженого тоді кинули всі сили, але знайшли не того малюка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!