Головна Новини Суспільство події Жбурнув гривневі монети в обличчя касирки: поліція затримала учасника скандального відео з супермаркету в Полтаві
commentss НОВИНИ Всі новини

Жбурнув гривневі монети в обличчя касирки: поліція затримала учасника скандального відео з супермаркету в Полтаві

Поліцейські затримали жителя Полтави, який влаштував скандал в супермаркеті через те, що йому видали здачу гривневими монетами

4 квітня 2020, 18:10 comments20145
Поділіться публікацією:
Жбурнув гривневі монети в обличчя касирки: поліція затримала учасника скандального відео з супермаркету в Полтаві

Чоловік влаштував скандал в супермаркеті Полтави через те, що йому дали здачу гривневими монетами. Гроші він кинув прямо в обличчя співробітниці, яка сиділа за касою. Відео потрапило в соцмережі, поліція вже знайшла винуватця.

Так, слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства (ст. 296 ККУ), повідомляється на сайті облуправління Нацполіції. Винуватцем скандалу опинився 49-річний житель Полтави, свою провину він визнав перед поліцейськими. Зловмиснику загрожує або штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Тим часом, заступник міністра МВС Антон Геращенко назвав ім'я і прізвище скандаліста – Сергій Гременчук. Геращенко запропонував власникам полтавських супермаркетів створити стенди з фотографіями хуліганів, які ображають співробітників, і не пускати їх у магазини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кропивницькому пара розбила лобове скло автобуса, коли кондуктор попросив надіти маски. Хулігани потрапили в "приціл" камер відеоспостереження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!