Головна Новини Суспільство події В Росії трагічно загинув епатажний український відеоблогер
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії трагічно загинув епатажний український відеоблогер

У Підмосков'ї загинув український відеоблогер з Дніпра Павло Петель, відомий розповідями про моду в образі світської левиці на YouTube

6 квітня 2020, 09:55 comments3886
Поділіться публікацією:
В Росії трагічно загинув епатажний український відеоблогер

У Підмосков'ї сталася аварія за участю вантажівки та легковика, в якій загинув відомий український видеоблогер і уродженець Дніпра Павло Петель. Чоловік був відомий своїми провокаційними образами: у своєму блозі YouTube в образі "світської левиці" він розповідав про модні тренди. Також Павло засвітився в телешоу "Давай одружимося" і шокував виходами у світ в дуже незвичайних образах.

picture
Як повідомляють російські ЗМІ з посиланням на ДАІ РФ, 4 квітня на Сімферопольському шосе українець зупинив попутку Mercedes, водій якого перевищив швидкість. Розігнавшись до 200 км/год влетів у фуру він врізався в припарковану на АЗС вантажівку. Смерть водія і Павла Петеля, який сидів на передньому сидінні, настала миттєво: у результаті аварії Mercedes буквально залишився без даху і частини салону. Крім блогера, в авто знаходилися ще два пасажири, яких забрала швидка.

picture
Про ДТП з українцем стало відомо тільки сьогодні. Останнє, що написав Павло Петель на своїй сторінці в Instagram, що він повертається додому. Чоловік написав, що покинув будинок 15 років тому і дуже сумує за рідним.

picture
Нагадаємо, минулого тижня Верховний суд поставив крапку у справі про смертельне ДТП в центрі Харкова, коли зіткнулися два позашляховики, один з яких влетів у натовп і убив 6 людей. Служителі Феміди залишили вирок попередньої інстанції в силі: по 10 років в'язниці для обох винуватців аварії - Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Суд проходив в онлайн-режимі у зв'язку з карантином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!