Головна Новини Суспільство події У Миколаєві біля офісного центру знайшли з простреленою головою відомого бізнесмена
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаєві біля офісного центру знайшли з простреленою головою відомого бізнесмена

Михайла Титова, відомого в Миколаєві на прізвисько "Мультик", знайшли в калюжі крові перехожі

6 квітня 2020, 16:00 comments2185
Поділіться публікацією:
У Миколаєві біля офісного центру знайшли з простреленою головою відомого бізнесмена

Сьогодні серед білого дня на подвір'ї офісного центру "Техноконтракт" в Миколаєві стався замах на вбивство місцевого бізнесмена Михайла Титова. Чоловіка, відомого в місті на прізвисько "Мультик", знайшли в калюжі крові перехожі, повідомляє видання Новости N.
За інформацією правоохоронців, на місці виявили гільзи калібру 9 мм. Та хоч пострілів було кілька, куля в Титова потрапила одна: чоловік був поранений в шию, і куля пройшла навиліт через щелепу. Швидка відвезла бізнесмена в стані геморагічного шоку. Його екстрено прооперували, і зараз його стан оцінюють як стабільно важкий. Повідомляється, що Титов втратив більше двох літрів крові.

picture
Зараз на місце події з'їхалися головні правоохоронці регіону. В області оголосили план "Перехоплення" з метою знайти того, хто стріляв.
Як раніше повідомляли "Коментарі", Миколаїв залишається єдиним регіоном, де не підтвердили захворювання коронавірусом. Станом на 9:00 понеділка, в нашій країні лабораторно підтвердили ще 68 випадків COVID-19. Таким чином, інфіковані 1319 наших співгромадян. За інформацією міністерства, 38 осіб померли від ускладнень, які викликав коронавірус. Однак 28 осіб перемогли COVID-19: після повторних досліджень у їхній крові вірусу не виявили. Антирейтинг захворюваності очолюють Київ, Чернівецька область, а також Тернопільський та Івано-Франківський регіони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!