Головна Новини Суспільство події Іранський депутат схвалив рішення збити літак МАУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Іранський депутат схвалив рішення збити літак МАУ

Іран збив український літак МАУ 8 січня 2020 року

6 квітня 2020, 19:11 comments2999
Поділіться публікацією:
Іранський депутат схвалив рішення збити літак МАУ

Член комісії з питань юстиції парламенту та депутат Ірану Хассан Норузі назвав рішення іранських військових збити ракетами український літак Boeing Міжнародних авіаліній України рейсу PS752 "правильним". Про це повідомили у виданні The Jerusalem Post.

Також іранський депутат заявив, що причетних і винних не заарештували і не покарали, незважаючи на заяви офіційних осіб Ірану. За його словами, літак опинився під контролем Америки після того, як вийшов з-під контролю диспетчерів Ірану.

Серед іншого він заявив, що цей літак був в Ізраїлі за тиждень до авіакатастрофи, де була зламана система управління літаків. Норузі виправдовує рішення іранських військових тим, що літак контролював хтось інший.

"Наші військові зробили свою роботу добре", — заявив Хассан Норузі.

Офіційні особи країни, в тому числі президент Хасан Роухани і Корпус вартових Ісламської революції, не відреагували на такі заяви депутата.

Літак Міжнародних авіаліній України рейсу Тегеран — Київ був збитий 8 січня 2020 року після вильоту з аеропорту столиці Ірану. На борту знаходилися 176 осіб, серед яких 11 українців (9 членів екіпажу та 2 пасажира), всі вони загинули. Пізніше Іран визнав свою провину в авіакатастрофі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Китай приїжджають хворі коронавірусом з інших країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!