Головна Новини Суспільство події Замах на кримінального авторитета на прізвисько "Мультик": у поліції Миколаєва розповіли подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на кримінального авторитета на прізвисько "Мультик": у поліції Миколаєва розповіли подробиці

У поліції не виключають, що в Титова могли стріляти з помсти або у зв'язку з перерозподілом кримінальних сфер впливу в Миколаєві

7 квітня 2020, 10:25 comments2837
Поділіться публікацією:
Замах на кримінального авторитета на прізвисько "Мультик": у поліції Миколаєва розповіли подробиці

Правоохоронці розслідують вчорашній замах на вбивство бізнесмена Михайла Титова, якого називають миколаївським кримінальним авторитетом на прізвисько "Мультик". Про версії замовного злочину розповів начальник Головного слідчого управління Миколаєва Максим Цуцкірідзе, передає “Цензор.НЕТ".
У поліції не виключають, що в "Мультика" могли стріляти з помсти або у зв'язку з перерозподілом кримінальних сфер впливу в регіоні. Крім того, каже Цуцкірідзе, Тітова могли "замовити" через бізнес, неповернені борги або на ґрунті неприязних відносин. Поки у поліції відпрацьовують всі ці версії, жодна з яких не є основною. За замах на умисне вбивство винним загрожує до 15 років в'язниці.
Тим часом сам Тітов, який втратив близько двох літрів крові, знаходиться у важкому стані.
Нагадаємо, вчора серед білого дня на подвір'ї офісного центру "Техноконтракт" в Миколаєві відбувся замах на вбивство місцевого бізнесмена Михайла Титова. Чоловіка знайшли в калюжі крові перехожі. Пострілів було кілька, але куля в Титова потрапила одна: чоловік був поранений в шию, і куля пройшла навиліт через щелепу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!