Головна Новини Суспільство події Автобус з евакуйованими українцями потрапив у аварію під Будапештом: двоє у важкому стані
commentss НОВИНИ Всі новини

Автобус з евакуйованими українцями потрапив у аварію під Будапештом: двоє у важкому стані

В аварію біля Будапешта потрапив автобус, який евакуював українців додому.

7 квітня 2020, 11:21 comments3234
Поділіться публікацією:
Автобус з евакуйованими українцями потрапив у аварію під Будапештом: двоє у важкому стані

Автобус з українцями потрапив в аварію в недалеко від столиці Угорщини — Будапешта. Про це написав у себе на Facebook заступник керівника Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк.

Автобус перевозив українців, які на час пандемії коронавірусу побажали повернутися додому в Україну. Евакуаційний рейс прямував в сторону українського кордону. Уже в обід пасажири повинні були бути на пункті пропуску "Тиса", це Закарпатська область. Однак, сталося непередбачене. На 75-му кілометрі угорської траси М3 автобус потрапив в аварію. Що саме сталося в обласній державній адміністрації не повідомляють. Подробиці ще з'ясовують у угорської сторони.

Поки що точно відомо лише про кількість постраждалих. Всього в салоні автобуса перебувало 8 людей. Всім їм знадобилася медична допомогою Лікарі швидкої всіх госпіталізували. Стан здоров'я шести українців побоювань не викликає. А ось ще двоє зараз перебувають у важкому стані, уточнив Ігор Шинкарюк.

Зараз з постраждалими працюють українські дипломати і надають їм необхідну дипломатичну допомогу.

З сьогоднішнього дня, нагадаємо, українці зможуть потрапити додому з-за кордону через 19 пунктів пропуску. Один з них — це "Тиса" на Закарпатті.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Україна закрила піші пункти пропуску з Білоруссю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!