Головна Новини Суспільство події На Луганщині окупанти затопили дві шахти
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині окупанти затопили дві шахти

На окупованій території Луганської області окупанти затопили шахти, що несе екологічний збиток

7 квітня 2020, 11:40 comments2307
Поділіться публікацією:
На Луганщині окупанти затопили дві шахти

В Луганській області на тимчасово окупованій території бойовики ліквідували дві шахти – підприємства затоплені. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський.

Так, виявилися затопленими шахти "Новопавлівська" та "Міусінська". Як розповів Лисянський, ці підприємства знаходяться в м. Кришталевий (раніше м. Красний луч) і до 2014 року відносилися до ДП "Донбасантрацит".

"Шахти були дотаційні, але зарплата виплачувалася, підприємства працювали, — написав Лисянський. — Це колосальна шкода, як екологічна, так і соціально-економічна, щоб відновити затоплені шахти, потрібні величезні фінансові кошти".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба від імені держави вимагає від Російської Федерації забезпечити негайне припинення вогню в зоні конфлікту на Донбасі та безперешкодний доступ на тимчасово окуповану територію України представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і міжнародних гуманітарних організацій.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!