Головна Новини Суспільство події Кличко розповів, як карантин позначиться на трасах Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко розповів, як карантин позначиться на трасах Києва

Завдяки значному зниженню автотранспорту на дорогах Києва, їх ремонт проходить набагато активніше

7 квітня 2020, 14:19 comments2062
Поділіться публікацією:
Кличко розповів, як карантин позначиться на трасах Києва

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що дорожні служби Києва прискорили режим ремонтних робіт на проблемних вулицях завдяки тому, що в умовах карантину стало їздити менше автотранспорту. Про це він розповів в щоденному звіті на своїй сторінці в Facebook.

"До початку травня ми закінчимо роботу на частини Борщагівського трубопроводу і відкриємо там рух по обох смугах в бік центру, а отже, почнемо ремонт іншої половини споруди", — зазначає Кличко.

Мер додав, що масштабні ремонтні роботи тривають на проспекті Любомира Гузара, вулицях Пушкінській, Покровської, Микільсько-Ботанічної, а також будується метро на Виноградній і траса на Богатирській.

"На станціях метрополітену капітально оновлюються ескалатори, зокрема, мова йде про Майдані Незалежності і Золоті ворота. Що стосується решти станцій, то, користуючись нагодою, що метро не працює, комунальні служби перевіряють всі механізми на несправності та там, де треба відремонтувати, будуть ремонтувати", — резюмував Кличко.

" target="_blank" style="background-color: rgb(255, 255, 255); font-family: Nunito, -apple-system, BlinkMacSystemFont, "Segoe UI", Roboto, "Helvetica Neue", Arial, sans-serif, "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji", "Segoe UI Symbol", "Noto Color Emoji"; font-size: 1rem; font-weight: 400;">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Віталій Кличко звернувся до спортсменів, які порушують правила карантину через тренувань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!