Головна Новини Суспільство події У період карантину в Україні стало на 35% менше злочинів
commentss НОВИНИ Всі новини

У період карантину в Україні стало на 35% менше злочинів

За рік кількість крадіжок зменшилася на 9062

8 квітня 2020, 13:05 comments2259
Поділіться публікацією:
У період карантину в Україні стало на 35% менше злочинів

Кількість розбоїв, крадіжок і грабежів в Україні з моменту запровадження карантину в нашій країні зменшилася майже на 35%. Про це свідчать дані Національної поліції України.

Відзначається, що в період з 11 березня по 4 квітня 2019 року в нашій країні було скоєно 25 988 крадіжок, у той же час за аналогічний період нинішнього року кількість таких злочинів була на рівні 16 926 – за рік кількість крадіжок зменшилася на 34,9%. У той же час кількість грабежів зменшилася на 33,4% – з 815 грабежів в 2019 році до 543 в нинішньому році. Розбоїв цієї весни стало на 34,9% менше – з 149 розбоїв у минулому році до 97 розбоїв в 2020 році.

Раніше "Коментарі" писали, що сьогодні співробітники Офісу генерального прокурора і Служби безпеки України викрили протизаконну діяльність секретаря одного з міністерств і пред'явили звинувачення у шпигунстві. За даними слідства, держсекретар скопіював і переслав по електронній пошті невстановленим особам таємний документ, що стосується комплексу заходів Міністерства оборони України, прикордонних, правоохоронних та інших органів державної влади щодо захисту національних інтересів на півдні і сході України, в Чорному і Азовському морях та Керченській протоці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!