Головна Новини Суспільство події Потенційна загроза: з обсервації втекли 15 українців, які приїхали з Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Потенційна загроза: з обсервації втекли 15 українців, які приїхали з Криму

Порушники заявили, що перебуватимуть на карантині вдома, і самовільно покинули пункт резервації на Херсонщині

9 квітня 2020, 10:40 comments1786
Поділіться публікацією:
Потенційна загроза: з обсервації втекли 15 українців, які приїхали з Криму

У Херсонській області з-під обов'язкової обсервації втекли 15 українців, які повернулися з Криму. Про це повідомляють в облуправлінні Національної поліції.

Згідно з даними правоохоронців, через пункт пропуску "Каланчак" в Україну в'їхали 20 осіб, яких зобов'язали знаходитися в пункті резервації 14 днів. Однак 15 з них самовільно покинули обсервацію, заявивши, що будуть витримувати карантин у себе вдома. Порушниками виявились мешканці Дніпропетровської області та Західної України. У їх відношенні поліцейські склали адміністративні протоколи за статтею "Порушення правил щодо карантину людей". Тепер українцям загрожує до 17 000 грн штрафу.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Міністерство охорони здоров'я України повідомляє, що, згідно з останньою інформацією станом на 9:00 9 квітня, коронавірусом в нашій країні інфіковані 1892 людини. Це на 224 випадки більше, ніж у минулу добу. У МОЗ також повідомляють про збільшення кількості смертельних випадків внаслідок ускладнень від COVID-19. На жаль, на даний момент в Україні померло 57 пацієнтів. Тим часом 45 одужали: в їх крові в результаті повторних аналізів вірус не виявили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!