Головна Новини Суспільство події Авто головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка врізалося в мікроавтобус
commentss НОВИНИ Всі новини

Авто головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка врізалося в мікроавтобус

Делегації МОЗ миколаївські чиновники виділили автомобіль Volkswagen Passat, який врізався в мікроавтобус Renault Trafic з журналістами

9 квітня 2020, 15:15 comments1730
Поділіться публікацією:
Авто головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка врізалося в мікроавтобус

Автомобіль головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, який сьогодні поїхав в Миколаївську область вивчати феномен відсутності коронавірусу в цьому регіоні, потрапив в аварію. Про це повідомляє місцеве видання Novosti-N.

Відомо, що делегації МОЗ миколаївські чиновники виділили автомобіль Volkswagen Passat, який врізався в мікроавтобус Renault Trafic. Очевидці кажуть, що водій авто з делегацією МОЗ здавав назад і врізався в бус з журналістами. В момент аварії Віктора Ляшка у Volkswagen Passat за щасливої випадковості не було, та в результаті ДТП ніхто не постраждав.
picture

Раніше ми писали про те, що сьогодні заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко прибув в Миколаївську область, щоб з'ясувати причини унікального випадку, коли під час стихії міжнародної пандемії COVID-19, в регіоні як і раніше, не зафіксовано жодного випадку зараження. Так, сам Ляшко заявив, що він має намір перевірити роботу лабораторного центру, відвідати інфекційну лікарню в Миколаєві і подивитися, як працює мобільна бригада з відбору матеріалів у хворих для проведення ПЛР-аналізу на  захворювання COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!