Головна Новини Суспільство події Голий чоловік у Києві протестував проти «електронного рабства» і кликав творця (фото, відео 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Голий чоловік у Києві протестував проти «електронного рабства» і кликав творця (фото, відео 18+)

У Києві на вулиці помітили «жертву карантину» - голий чоловік кричав, що Конституція йому не закон і звертався до творця

11 квітня 2020, 17:45 comments4676
Поділіться публікацією:
Голий чоловік у Києві протестував проти «електронного рабства» і кликав творця (фото, відео 18+)

У Києві сьогодні побачили на вулиці біля однієї з багатоповерхівок голого чоловіка, який звертався до творця, стверджуючи, що людей "хочуть загнати в електронне рабство". Фото і відео події опублікувала Юлія Ладнова на своїй сторінці в Facebook.

Так, інцидент стався сьогодні у Києво-Святошинському районі.

"Йшов не пам'ятаю який день карантину. Під моїм балконом сьогодні. Знайомтеся. Олександр, син творця. Півгодини стояв з криками: творець, візьми мене, я готовий. Конституція не закон, нас хочуть загнати в електронне рабство. Не соромтеся, виходьте. Коли приїхала поліція і не змогла зломити його, вигукував: Я вільна людина! Таня, не відкривай двері, будуть ламати двері, не бійся, Таня!", — написала Ладнова.

Потім, за словами коментаторів, протестувальника все таки схопили копи. У поліції Києва інформацію про подію поки що не коментували.

Раніше портал "Коментарі" писав, що поліція затримала учасника скандального відео з супермаркету в Полтаві, який кинув гривневі монети в обличчя касирки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!