Головна Новини Суспільство події "Весілля не буде!": на час карантину у Криму скасували реєстрацію шлюбів та розлучень
commentss НОВИНИ Всі новини

"Весілля не буде!": на час карантину у Криму скасували реєстрацію шлюбів та розлучень

У зв'язку з коронавірусом COVID-19, відділення РАЦСів в окупованому Криму закриті на карантин

12 квітня 2020, 09:37 comments1968
Поділіться публікацією:
"Весілля не буде!": на час карантину у Криму скасували реєстрацію шлюбів та розлучень

Відділи Реєстрації актів громадянського стану окупованого півострова Крим призупинили реєстрації актів цивільного стану за всіма видами, крім реєстрацій актів про народження і смерть, на час карантину. Про це передає видання "Крим. Реалії", посилаючись на прес-службу Міністерства юстиції АРК.

"Міністерство юстиції переконливо просить звертатися в органи РАЦС виключно в разі гострої необхідності", — зазначено в повідомленні відомства.

Наголошується, що раніше Мін'юст пропонував владі регіонів Росії і анексованого Криму перенести вже призначені одруження "на більш пізній термін". В якості можливого варіанту в повідомленні прес-служби відомства зазначається "після 1 червня 2020 року".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупаційна влада Криму видали заборону на випуск жителів півострова на материкову Україну у зв'язку зі спалахом COVID-19.

На админгранице з Україною окупанти обіцяють робити виняток лише тим, кому на материк потрібно виїхати на поховання близької людини. При цьому громадяни повинні будуть пред'явити копію свідоцтва про смерть та документ, що підтверджує спорідненість. Тільки в цьому випадку людини випустять в сусідню Херсонську область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!