Головна Новини Суспільство події Скандал в автобусі: командир рятувальників побив пасажирку і відкусив частину пальця
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал в автобусі: командир рятувальників побив пасажирку і відкусив частину пальця

На Львівщині судитимуть командира однієї з частин Головного управління ДСНС в регіоні, якого звинувачують у побитті жінки

14 квітня 2020, 09:55 comments3266
Поділіться публікацією:
Скандал в автобусі: командир рятувальників побив пасажирку і відкусив частину пальця

У Львівській області відбудеться суд над командиром однієї з частин Головного управління ДСНС в регіоні, якого звинувачують у побитті жінки. Як сказано в обвинувальному акті, який слідчі Держбюро розслідувань вже передали до суду, конфлікт стався в автобусі. Командира рятувальників звинувачують у тому, що він після словесної перепалки напав на пасажирку, вдарив її кілька разів і відкусив частину мізинця.

За словами правоохоронців, в результаті нападу у жінки діагностували травми середньої тяжкості. Якщо провину держслужбовця доведуть, йому загрожує до двох років виправних робіт або до трьох років тюремного ув'язнення.

Раніше ми повідомляли про те, що в Києві на Харківському шосе стався дебош у супермаркеті: чоловік роздягнувся догола і почав бити скло. Охорона супермаркету вирішила, що один з покупців щось вкрав, тому попросила його показати сумку і роздягнутися. Підозрюваний вирішив довести невинність незвичайним чином: роздягнувся догола. Після словесної перепалки конфлікт розгорівся з новою силою, і, в результаті, покупець почав кидатися на охорону і бити скло. Для подальших розглядів на місце викликали правоохоронців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!