Головна Новини Суспільство події В Одеській області за зауваження про маску побили копа
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області за зауваження про маску побили копа

В Одеській області порушник карантину напав на поліцейського з кулаками

14 квітня 2020, 10:15 comments1872
Поділіться публікацією:
В Одеській області за зауваження про маску побили копа

В Одеській області відбувся напад на патрульного, який зробив зауваження хлопцям без масок. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

За інформацією копів, у Біляївському районі правоохоронець зупинився біля магазину, побачивши людей без масок. Патрульний зробив зауваження порушникам карантину, проте отримав кілька ударів по обличчю від 23-річного приятеля хлопців, який щойно під'їхав до них. У результаті поліцейського з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку відвезла швидка. Зараз триває досудове розслідування. Агресору за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу загрожує до п'яти років в'язниці.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у Львівській області відбудеться суд над командиром однієї з частин Головного управління ДСНС в регіоні, якого звинувачують у побитті жінки. Як сказано в обвинувальному акті, який слідчі Держбюро розслідувань вже передали до суду, конфлікт стався в автобусі. Командира рятувальників звинувачують у тому, що він після словесної перепалки напав на пасажирку, вдарив її кілька разів і відкусив частину пальця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!