Головна Новини Суспільство події Осмаєв прокоментував підготовку замаху на нього генералом СБУ Шайтановим
commentss НОВИНИ Всі новини

Осмаєв прокоментував підготовку замаху на нього генералом СБУ Шайтановим

Доброволець Адам Осмаєв, якого планували вбити, відреагував на затримання генерала СБУ Валерія Шайтанова

15 квітня 2020, 14:52 comments3469
Поділіться публікацією:
Осмаєв прокоментував підготовку замаху на нього генералом СБУ Шайтановим

Доброволець ООС Адам Осмаєв подякував СБУ за затримання генерал-майора Валерія Шайтанова, який зокрема готував на нього замах. Про це Осмаєв написав на своїй сторінці в Facebook.

"Хочу висловити подяку співробітникам СБУ, які брали участь у затриманні зрадника, який планував теракти в Україні. Окрема подяка співробітнику, який не став зрадником, хоча міг збагатитися на мільйони доларів, — написав Осмаєв. — Росіяни думають, що можуть купити кого завгодно. Але війна виковує сильних чоловіків, для яких честь, батьківщина, це не порожній звук".

За його словами, війна виявляє таких зрадників як Шайтанов, і це буде уроком для інших. Авторитарні режими руйнуються з часом, вважає активіст, але той спадок, який залишив про себе Шайтанов і йому подібні, "не змити нічим".

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила генерал-майора, який працював на ФСБ Російської Федерації. Повідомляється, що 14 квітня затримали генерал-майора СБУ Валерія Шайтанова, якого підозрюють в державній зраді та здійсненні терористичних актів (ст. 111 і 258 ККУ). В СБУ стверджують, що за завданням російських спецслужб він планував вбивство відомого добровольця Адама Осмаєва.

Пізніше СБУ опублікувала аудіозаписи у справі генерал-майора Шайтанова, в яких обговорюються подробиці вбивства і критикуються події Майдану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!