У Львові прогримів вибух на території лікарні: є загиблий

Поліція встановлює обставини вибуху біля однієї із міських лікарень Львова

У Львові стався вибух біля лікарні, у результаті якого загинув чоловік. Про це повідомляє "РБК Україна" з посиланням на прес-секретаря Нацполіції Львівській області Світлану Добровольську.

Так, НП сталася на вулиці Котляревського біля міської лікарні №5. Як повідомляється на сторінці "Гаряча лінія міста Львова" у Facebook, на місці виявлено понівечене тіло чоловіка, якому було приблизно 40 років. На жаль, загиблий отримав несумісні з життям травми і помер до приїзду карети швидкої допомоги.

Подробиці інциденту поки що невідомі, але в поліції уточнили – вибух був не в будівлі лікарні, а біля. Поки що правоохоронці з'ясовують причини і обставини події.

Нагадаємо, у Києві повідомили про бомбу в Олександрівській лікарні, де лікують хворих на коронавірус Covid-19. Заявник стверджує, що закладені 5 кг тротилу вибухнуть о 3 години ночі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії прогримів вибух у п'ятиповерхівці: звалилося три поверхи, є жертви. Так, у Орехово-Зуєво стався масштабний вибух у квартирі п'ятиповерхового будинку, під завалами знайшли ще одного загиблого.