Головна Новини Суспільство події Карантин проти волі: австрійський фермер замкнув українців, підозрюючи в них COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин проти волі: австрійський фермер замкнув українців, підозрюючи в них COVID-19

В окрузі Лінц-Ланд в Австрії сталася історія з трудовими мігрантами з України

16 квітня 2020, 09:57 comments1953
Поділіться публікацією:
Карантин проти волі: австрійський фермер замкнув українців, підозрюючи в них COVID-19

В Європі, незважаючи на пандемію коронавірусу, продовжують залишатися трудові мігранти з України, і з 15-ма з них в Австрії стався інцидент. Як повідомляють місцеві ЗМІ, роботодавець запідозрив у українців COVID-19 і вирішив замкнути їх.

Історія з примусовим карантином сталася на фермерському підприємстві по переробці овочів в окрузі Лінц-Ланд австрійської федеральної землі Верхня Австрія. Власник підприємства вирішив, що 15 робітників з України інфіковані і заразять інших. У зв'язку з цим чоловік закрив людей в місцях їх проживання. Троє українців стали протестувати і поскаржилися владі.

У зв'язку з інцидентом в прокуратурі Лінца проводять розслідування за підозрою в незаконному позбавленні волі. Крім того, виплив факт, що у нього вже були проблеми із законом: його звинувачують у схилянні персоналу працювати за 72 години в тиждень.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Житомирській області вдалося затримати групу, яку підозрюють у торгівлі людьми. Згідно з інформацією прес-служби Офісу генпрокурора, фігуранти справи відібрали документи у шістьох осіб і, застосовуючи насильство, примушували їх виконувати важку роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!