Стрілянина в Мукачево: стало відомо, через що прострелили живіт таксисту

Житель Мукачева їхав по вулиці Масарика, і в нього почали стріляти з іншої машини. Куля пробила двері і потрапила у водія

У Мукачеві поліцейські сьогодні повідомили про підозру можливому стрілку, який відкрив вогонь по автомобілю і поранив у живіт таксиста. Виявляється, що вогнепальну зброю він дістав, не поділивши дорогу з іншим водієм.


"Коментарі" повідомляли про те, що конфлікт стався 17 березня близько 22:00 в Мукачево. Потерпілий - 53-річний таксист - перебував у важкому стані в лікарні. Спочатку було відомо лише те, що житель Мукачева їхав по вулиці Масарика, і в нього почали стріляти з іншої машини. Куля пробила двері і потрапила у водія.

Під час розслідування з'ясувалося, що стрільбі передував конфлікт на дорозі. У поліції кажуть, що 33-річний злочинець на своєму "Фольксвагені" перешкоджав руху автомобіля потерпілого, то збільшуючи, то зменшуючи швидкість. Також включав і вимикав дальнє світло фар позаду потерпілого і такими діями змусив його зупинитися. Після цього власник "Фольксвагена" здійснив кілька пострілів з вогнепальної зброї: одна куля поранила таксиста в живіт.

Сьогодні слідчі оголосили жителю Мукачева про підозру у вчиненні злочинів: незаконне поводження зі зброєю та замах на умисне вбивство. Держобвинувачі будуть просити суд заарештувати чоловіка без можливості внесення застави.